Skip to main content

Appartement verhuur zeedijk Middelkerke

Reserveren

Beschikbaarheid

Kijk even in de kalender of de gewenste periode nog vrij is. 

Prijzen

U wilt uiteraard op voorhand weten hoeveel het huren kost. Bekijk even de vrije periodes en vul de gewenste CHECK-IN en CHECK-OUT datum in. U krijgt vervolgens de correcte prijs te zien.

Reserveren

Overtuigd?

Via de knop Reservatie legt u uw volgende vakantie vast. Vul hier de gewenste CHECK-IN en CHECK-OUT datum in en vervoledig de reservatie.

Reservaties zijn steeds onder voorbehoud van controle en goedkeuring door ons en dit binnen 2 dagen na ontvangst van de aanvraag.

Binnen de 10 dagen na uw reservatie dient 40% van de huursom overgeschreven te worden op rekening IBAN BE03 7350 5850 0684 van De Ridder - Van Damme.
De overige 60% van de huurprijs dient samen met de waarborg van 250 € betaald te worden 6 weken vóór de aanvang van de huurperiode.

Wat indien voorschot en saldo niet tijdig worden betaald

Bij niet-betaling van het voorschot binnen de 10 dagen na reservatie wordt de reservatie geannuleerd en zien wij ons verplicht om 25 € administratiekosten aan te rekenen.
Bij niet-betaling van het saldo ten laatste 6 weken voor aanvang van de huurperiode wordt de reservatie geannuleerd en dient het voorschot als schadevergoeding voor deze late annulering.

Voor alle reservaties gelden de algemene voorwaarden.